O combinatie perfecta: designul modern si greutatea redusa va ofera un plus de protectie si confort. Alegeti semi-masca economica pentru protectie de lunga durata in conditii dificile.

Set compus dintr-o semimasca Drager si doua filtre, potrivit pentru purtarea in timpul operatiunilor de vopsire/lacuire si in agricultura.

Filtrele A2P3 RD protejeaza impotriva gazelor si a vaporilor de compusi organici cu punct de fierbere> 65 ° C (clasa 2) si, de asemenea, cu particule de clasa 3. Filtrele de particule de clasa 3 sunt eficiente la 99,95% in filtrarea prafului si a particulelor. De asemenea, este reutilizabil (R) si trece testul cu praf de dolomita (D) - extrem de eficient in retinerea particulelor.

Masca are un design "spate", ceea ce inseamna ca masca poate fi purtata sub un scut de fata sau pe o viziera. Un alt avantaj al utilizarii acestei masti de fata este sistemul de curelusa ghidata de X. Sistemul de curea nu este numai confortabil, ci permite ca masca sa fie utilizata impreuna cu alte echipamente de protectie personala, cum ar fi casti de protectie si ochelari de protectie.

Acest set de semimasca + filtre este potrivit in special pentru muncitorii ce lucreaza cu lacuri si vopsele. 

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Set protectie respiratorie - vopsitor / agricultor

  • Cod produs: R57793
  • Disponibilitate: 2-3 Zile

Etichete: Set protectie, respiratorie, vopsitor, agricultor, siguranta, kit, filtre, masca, aer

Echipamente de lucru si protectia muncii