O combinatie perfecta: designul modern si greutatea redusa va ofera un plus de protectie si confort. Alegeti semi-masca economica pentru protectie de lunga durata in conditii dificile.

Aceasta masca de fata poate fi utilizata in industrii cum ar fi instalatiile chimice si siderurgice, automobilele, transportul maritim, intretinerea, furnizarea de utilitati si eliminare.

Este o jumatate de masca robusta, dar confortabila, care foloseste filtrele bayonet gemene din gama de filtre Drager.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui dispozitiv este capacitatea sa de a fi utilizat in sarcini pe termen lung, exigente. Corpul de masca este fabricat dintr-un material numit "DragerFlex", care este hipoalergenic si fara silicon.

Masca poate fi purtata in acelasi timp cu alte dispozitive de protectie personala, iar profilul scund asigura camp de vizibilitate optim chiar si cand este folosita cu masti de sudura, viziere de protectie, ochelari de protectie sau casti. 

Semimasca poate fi inlaturata fara ca alte dispozitive de protectie sa fie scoase; cureaua de prindere asigura o potrivire buna; este confortabila si nu produce iritatii.Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Set protectie respiratorie - constructii

  • Cod produs: R56960
  • Disponibilitate: 2-3 Zile

Etichete: Set protectie, respiratorie, constructii, siguranta, kit, filtre, masca, aer

Echipamente de lucru si protectia muncii