Pantofi de protectie perforati, pentru o ventilatie optima.


S1P - Lucrati in medii uscate, fara risc de apa/pulverizari de lichide si aveti nevoie de protectie pentru degetele de la picioare, protectie impotriva perforatiilor si o buna respirabilitate? Atunci aveti nevoie de pantofi de protectie S1P.

Partea superioara din piele respirabila - Pielea naturala ofera un grad ridicat de confort pentru purtator, combinat cu durabilitate in aplicatii versatile.

Bombeu de otel - suport metalic robust pentru a proteja picioarele purtatorului impotriva caderii sau rostogolirii obiectelor.

SJ Flex - Material rezistent la perforare Metalfree, care este mai usor si mai flexibil decat otelul. Materialul nu este termoconductor. Acopera 100% din din suprafata ultimului strat. Absorbtia energiei de pe calcai reduce impactul sariturilor sau al alergarii asupra articulatiilor. Talpa intermediara din otel, rezistenta la perforare, este fabricata din otel inoxidabil sau acoperit si impiedica patrunderea obiectelor ascutite in talpa exterioara.

Industrii: Automotive, Constructii, HoReCa, Logistica, Productie. Potrivit pentru mediu uscat.

Instructiuni de intretinere: Pentru a prelungi durata de viata a pantofilor, va recomandam sa ii curatati in mod regulat si sa ii protejati cu produse adecvate. Nu uscati pantofii pe calorifer si nici in apropierea unei surse de caldura.
Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

A210

  • Cod produs: A210
  • Disponibilitate: 2-3 Zile

Etichete: A210, pantofi, protectie, siguranta, bombeu, lamela, piele, constructii, logistica, antiderpant, talpa

Echipamente de lucru si protectia muncii