Despre noi

NIKTRADE s.r.l. reprezinta un nume binecunoscut in piata industriala din Romania, fiind distribuitor de produse si echipamente tehnice.

“Niktrade - partenerul afacerii dumneavoastra” -  motto-ul care ne insoteste pretudindeni reuseste mereu sa-si atinga scopul, asa incat clientii nu ne percep doar ca pe un furnizor de produse ci si ca pe unul de solutii de specialitate, un partener serios si profesionist in care pot avea incredere, dovada fiind continuitatea colaborarii .

Deoarece nu stim sa vindem orice, ne-am axat pe doua domenii de produse pe care le stapanim si totusi suntem obligati sa ne specializam incontinuu.

Domeniile respective sunt :

SISTEME DE RIDICARE, FIXARE SI ANCORARE
Palane, trolii, scripeti, magneti, cantare, chingi textile, cabluri si sufe, lanturi, clesti, winchuri, tirfoare, cricuri, transpaleti.

ECHIPAMENTE INDIVIDUALE DE LUCRU SI PROTECTIE
Incaltaminte (cizme, pantofi, bocanci), protectia mainilor (lavete, manusi), protectia fetei si a capului (ochelari, masti, viziere, antifoane, casti),  imbracaminte (salopete, halate, combinezoane, tricouri, veste, jachete, sorturi), lucrul la inaltime (centuri, hamuri, conectori).

Puneti-ne la treaba, va asteptam solicitarile pe e-mailurile: office@niktrade.ro sau sales@niktrade.ro , la faxul 0351408868 sau la telefoanele 0721339952 si 0723090700.

Conducerea NIKTRADE.