Construite conform SR EN 13414-1, sunt disponibile în varianta mat, mat gresat sau zincat, în constructia 6x19, 6x36 sau 6x37, cu diametre între 1,5 si 78 mm. Pentru cabluri de alte tipuri de constructie sau diametre, va rugam sa ne contactati.


 Având în dotarea proprie cea mai mare presa hidraulica pentru mansonat cabluri din România si Sud-Estul Europei (WIROP-2000), cu o capacitate de 2000 tone forta, precum si o presa hidraulica de 300 tone forta (WIROP-300), putem executa la standarde europene sufe de tractiune cu ochiuri la capete, cu sau fara rodante, prin mansonare cu mansoane din aluminiu cilindrice si conice sau din otel tip Flemish Eye, cu diametrul cablului de pâna la 102 mm (4”).


 De retinut: la formarea unei sufe metalice, trebuie tinut cont de faptul ca lungimea ochiului de capat fara rodanta este mai mare decât lungimea ochiului prevazut cu rodanta.


 În functie de necesitatile utilizatorului si greutatea sarcinii de manipulat, se pot forma sisteme de cabluri cu 1, 2, 3 sau 4 brate, simple sau care pot fi prevazute la capete cu diverse tipuri de ocheti si cârlige. Toate sistemele sunt prevazute cu o placuta de identificare pe care sunt trecute datele de identificare ale sistemului (sarcina maxima de lucru, numarul de brate, lungimea, seria, data) si sunt livrate împreuna cu Declaratia de conformitate a produsului.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

Cabluri de legare cu capete mansonate, cu inima vegetala

  • Cod produs: Cabluri de legare cu capete mansonate, cu inima vegetala
  • Disponibilitate: 2-3 Zile

Echipamente de lucru si protectia muncii